Monday, 28 November 2011

hye peeps.okay first of all,chuwa malas nak layan blog ni sebenarnya,but sometimes suka laa jugak.hidup chuwa sekarang nih okay laa dari dulu.since edet ada.i'm happy.not like before this.now,megat dah ada feeqa . and diorang pun happy together. :) bila laa pulak aku nak happy balik kan. haisy. chuwa tahu bila kita dh break dengan someone tuh kita still sayang dia lagi.and bila someone yang kita sayang tuh dah ada yang baru kita akan rasa geram kan ? chuwa tahu semua tuh.mulamula memang kita tak boleh terima.dahh laa dho.kau perempuan,aku pun perempuan.chuwa tahu apa yang kau rasa.tapi kita tak perlu laa nak gaduh sebab lelaki.chuwa takan terhegeh dekat BF orang laa.dia pun single kan,so you got nothing to do dengan kitaorang kan .? tak payah laa nak gaduhgaduh ni,okay . :)

No comments:

Post a Comment