Friday, 21 October 2011

i've change



hey guys :) hmm. i miss my capital M.kenapa lah semua ni jadi macam ni? apa lagi salah chuwa dekat megat? idk whats wrong with you.?i dah berubah?my attitude changed? semua ni sebab you jugak laa.i dah penad laa megat.seriously penad.sampai bila kita nak macam ni.let bygones be bygones.now semua orang tahu yang chuwa dah lupakan megat.thats is FAKE.memang i admit dekat diorang,i hate you,chuwa akan lupakan megat.tapi tak semudah tu.i can't love someone else.enough is enough laa.now,megat teruskanlah dengan hidup baru you. :'( kenapa susah sangat aku nak lupakan kau? i love your family :'( i sayang diorang macam family i sendiri.hmm. GOD ALWAYS PLAY FAIR.i hope my life story will end with happieness :(

No comments:

Post a Comment